lisa är ett FNASK =))

hellohello, idag har jag varit på skolan , det är då den drygaste dagen! shiet, somnar ju typ, hann inte med så mkt idag, orkade faktiskt inte, så nu ska jag göra lite hemma ikväll i stället. menmen , efter skolan for jag och lisa till sportringen och kollade på en jacket! jag hittade en svart "didrikson" en likadan som hanna sundman, haha härmar typ hon , så nu har vi likadan jacka och mössa, haha! ska nog ha det imorn på fisket coola som vi är =)
sen for vi på mim , såg nå snygga tröjor men hade inte rååd, för sen gick vi på konsum och köpte hårfärg, lisa köpte rödbrun och jag blondare =) kommer nog bli fint, men jag vågar inte färga lisas hår, hon blir nog agressiv om det blir fläckigt, så jag vågar inte riskera de, för dom som inte vet hur hon är så kan jag säga att när hon är agressig, MAN BLIR RÄDD RÄDD RÄDD, men tuff som jag är så är hon på backen , LÄTT! :)

NÖJD NU HANNA? nu gör jag stycken, svenska proffs eller vad =)
sen for vi till lisa och då åt vi spruckna korvar för lisa koka dom =) HAAHA!, men dom var goda ändå, sen blev det köttsoppa :D haha, å efter det träning med småbarnen, så söta dom är , spec myy, min favvo =) sen hade vi egen träning direkt efter det och det gick faktiskt ganska bra idag, men jag kan ju då itt sikta när jag skjuter! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
sen var jag tvungen å fara hem direkt för fredde skulle jobba ;p duscha nyss och snart måste jag göra lite svenska eller so, men det kanske jag gör imorn istället =) fårse.
LISA ÄR ETT FNASK, SÄGER INGE MER : )

pusspuss!



NINA ÄR MIN IDOL, JAG ÄLSKAR HENNES NAGLAR OCH JAG VILL HA LIKADANA, OKEJ? =) <3
FÖRSÖKTE GÖRA LIKADANA , LYCKADES SÅDÄR =)

RSS 2.0