kass på skriva!!

jag är sämst på blogga, sorri. men hur kul är det egentligen när jag lägger in samma bilder hela tiden och det enda jag har gjort i veckan är å plugga å typ ätit ;) men i helgen dåååååå mina vänner, då händer det grejer! ska vara med nå fina bruuudar :) men vi hojres!
ändå lik en råttis?

FRÅGA

------------------>

filmdags mina vänner

ska se film nu, å äta mackor och oboy! ska se flmen "fröken sverige" har för mig att den är kass, dålig, sämst, men den får duga för tillfället ;)

helgen!

ifredags for jag till piteå och var med massa söta tjejer, från älvsbyn och från piteå. riktigt härliga brudar!
vi var på judiths inflyttningsfika och mös på, vi var även och åt på pentryt, supergott! sen gick vi ut på en promenad och lämnade olivia och emelie till deras läggor.
jag,hanna och ida sov över hos judith och på lördagen for vi på stan och köpte en present till agnes och lite andra saker, olivia mötte upp oss där :)
lördag var det kalas hos agnes, vi åt tacos, spelade spel, skrattade å pratade, jätte rolig kväll. å grattis igen till dig aggibaggi <3 hon fick massor med fina presenter och av mig hanna och olivia fick hon smycken, och lite bodylotions osv. och nagelack :)
idag har jag inte gjort mycket, typ ätit! måste försöka göra lite NK, men vi får se hur det blir, hade tänkt snöra mig i duschen!
dansade lite!
snodde den från hanna <3

GRATTIS AGNES! ♥

har bakat muffins idag, med min syster moa! blev för tusan bra ju, fredde frågade om ja inte hade tänkt bli bagerska? hur glad blev ja it då, jaaa myche, för det betdyer att ja äger.
får kanske besök snart av nå vänner!
PUSS
GRATTIS MIN FINA SNUGGBROR! I LOVE YOU ♥

svar på kommentarer!

Postat av: Färnburg
Hahahahahaha, emma! Jag saknar det också! Hahaha....
svar: jaaaa, snacka om att ja fick till inlägget ;) hähähä

postat av: agge!
åååh jag saknar de oxå hur mycket som helst!! <3<3
svar: saknar det asmyche och även snuggisarna <3
Postat av: én som också gick i din klass
jag saknar också :(:(:(:(:((:(:(:(::(:(:
Svar: Linda, bete dig!!

blond agaain

färgade mitt hår ljusare igen, jag älskar den färgen, så ja vill verkligen ha den, ångrar mig bara om ja färgar det en annan.. så ja är nöjd nu! men den förra färgen var också fin, men utväxten var fortfarande kvar.. Men olivia och linda är ändå bäst som färgade det åt mig! ♥
Ska snart krypa till kojs om jag nu inte fastnar i wordfeud, jaaa okej ja har fastnat för de, trodde det sög först, men icket. ja är gode bra på de, så utmana mig mina vänner!
saknar dig jätte mycket <3


klassen

måste bara få berätta lite lätt om att ja saknar min gamla klass så fruktansvärt mycket, hehe, det kanske bara är jag som gör det men, ja tror it he! man var jämt glad med den klassen, alla var så grymt härliga! och idrotten och vandringen, paddlingen och cyklingen var bland det roligaste. På paddlingen när vi höll på å fälla varann så att alla typ bröt ryggen och svimmade, okej nä, men nästan, och idrotten när alla var så grymt tävlingsinriktade så att det slutade med att alla skrek på varandra å slogs.
När joel trodde att vi skulle ha en muntlig redovisning utan att våran lärare skulle lyssna, alla gånger jag har fått panik för att killarna har dragit in oss i duschen med kläder så jag sprattlar som en jude å her sönder ett element, och alla gånger man hört världens sämsa skämt från joel, och alla gånger, vi brottat ner varndra, alla gånger jag och sundman blev ägd av julia för att hon brottade ner båda oss samtidigt, och alla gånger vi har suttit i elevfiket och spelat bill bill bullen och jag, alla gånger jag har vunnit över nils i armbrytning och gjort nacksving på han, vi har varit stela i axeln, johan har trott att han har haft bra skämt och alla gånger emil har sprungit in i väggar och gjort illa alla, även alla gånger jag och tjejerna har ropat olika saker i elevfiket,
alla gånger julia har trott hon har varit stadig, och på tp när jag hade en fantastisk tid med min snugg <3 och även alla tider då vi satt på morgonen och alla kom i samma ordning varje morgon ;)
När vi var i stugan, åkte båt, badade, bastade, spelade kort, lyssna på muusik, skrattade och badade badtunna!
saknar er guuuuuuuuys!
blogg.se vill it sammarbeta så, det får bli dom bilderna!

hanna sundman!

saknar verkligen henne jättemycket på skolan!
ska plugga lite engelska och hälsopedagogik nu, känns som att vi har läxa jäklat hela tiden! inte kul alls, hoppas det är nå hockey i veckan så man kan fara å se på kvällskvistarna!
detta måste verkligen göras om! myskweel i skogs

färgat håret!

har färgat håret lite mörkare nu, kändes som att ja ville ha en liten förändring, men ändå itt så stor! är grymt nöjd, thanks olivia å linda! linda färgade även sitt hår brunt, blev superfint.
idag har jag och olivia tagit en promenad till hanna med en krya på sig present, vi gav henne en tidning och en shower gel. så kul att träffa henne igen! känns som det var as länge sen! <3 sen for vi till Lisa lite spontant och sa hej, eftersom vi träffas så sällan.. sen for vi till konsum och köpte färg!
har pluggat historia såhär på kvällskvisten, prov imorgoon.

Jag och Alva <3

Hej mina vänner, Jag kom precis till Emma och nu ska vi ut på byn en sväng. Hoppas ni har det bra så hörs vi väl sen!!! PUSS / Olivia
Jag och Alva!

lördag!

svar på kommentar:
ops, lite liten bild, men det står i allafall vem är den söta tjejen i bakrunden?
svar: inte då jullan ferne.
nu drar jag ut med olivia!
PUSS <3

fredag&lördag.

vi var ju somsagt ute i skogen igår, ni kanske såg bilden på facebook, jag agge å olivia for ut till skogs, grillade, pratade, eldade och mös på! det var riktigt trevligt :D
'
vi bröt av kvistar, la på lite träd och sånt, och det funkade tillslut! så då grillade vi lite körv, åt kakor å drack cola!
hade jägarskjortorna på!
sen åt vi gino, eller om det nu hette så..
det är i alla fall frukt och bär med vit och ljus choklad på som man her i ugnen. SUPERGOTT!
klatcha till det med ett hjärta vaniljsås <3

love my life

ÅHHÅÅÅ vi slutar 9.40 idag! för vi har ingen svenska! :D
ikväll ska ja dra till olli med agge! så grymt kul :D
stel å fin!! <3

hääärlig skoldag!

var it så kämpig dag idag, vi såg nån konsert åså , fick typ ont i skallen av dom.. hehe! men ialla fall, efter skolan for jag och olivia ut och gick, pratade massor. love ya!
sen så har ja nyss varit på emmas och köpt godis med jessika! myche gott.
imorn blir det att vara med agnes och olivia!
PUSSS!

träning!

idag är det handbollsträning, vi var inte mkt folk förra gången, så hoppas att det blir fler nu! iallafall, vettetusan, vad som händer sen, är det hockey ikväll? är det inte hockey ikväll? vilka ska dit ? ja vill dit? olli kanske ska dit? vill ja verkligen dit? svar ja!
fick förövrigt tillbaka vård&omsorgs provet, fick ett B, lite surt eftersom ja var så nära ett A, menmen!
hoppas det har gått bra för sundman idag!! <3 puss på dig.

svar på din söta kommentar ollibolli!!

OLIVIA: goss på dej lejd
svar: gossiiigosssi på dig mee sötaan
har pratar med olli nyss ett tag, för dom som inte vet det så har hennes syster lägga precis mittemot mig så vi brukar stå å snacka utanför och såhär kan det set ut när vi skickar sms
-kom ut
-jag är ute
-är du redo?
typ sååja!
PUSS PÅ DIG OLLI ;)

i always remember our summer in hawaiii! dododo

finrubrik, jamenyes! ialla fall, dagen har gått ganska fort, vi hade prov i vård och omsorg, kändes som att det gick bra, men man vet ju aldrig! i alla fall, har gjort klart en läxa, så nu ska ja ta det lugnt ikväll, typ se nån film äta nå gott! häh, hannasundis ska operera sin hals imorgon och kommer vara bort i typ en vecka :( det suger. HOPPAS DET GÅR BRA HANNI! <3 puss love yooou!!

goss


helgen!

sorri homies för dålig uppdatering, men jag har haft en tjusig helg! fredagen var jag med hanna och olivia, vi var hos hanna och mös på! ;) sen på lördagen for jag till luleå på dagen, och shoppade. på kvällen bar det av till hanna å vara med hon,judith och olivia, och vi åkte till södra med jim å persson till john åså! mycket trevligt var det!
ska snart lägga in lite bilder på vad jag köpte!
men bilderna är sämst!
skinnjacka från vero moda
halsduk gina tricot
tröja h&m
tröja h&m
haha sämst bild, men iaf örhängen från ur&penn
örhängen ur ur&penn
sööööönnn! köpte även ett halsband, men det är hos mami.

SNYGGVÄNNERNA!!!

om ni inte ser, så är det jeppe med hjälm, same med grön fin grönjackan, julia med rödjackan å långt blondt hår, sen joel i grönt, nisse med fin brallsen! och frida med baskern ;)

fredag idag, sköönt!

fredag idag! häääärligt, slutar kring 12, då ska ja hem åde, sen ska ja nog va med hanna å olivia! blir bra.
fina!

tävling!

denna gång om några sminkbortstar! kom ihåg att kolla på hiilen.blogg.se! hon har jätte många härliga tävlingar, med massor av saker angående smink, parfym m.m och hon visar massor med härliga sminktips! kolla in.

fler tävlingar! var med ni också, sista chansen!

glittrig mascara, parfym och ett par örhängen, verkligen supersnyggt!
hiilen.blogg.se! checka in

tävling!

är med och tävlar om ett mineralsmink kit från tikei!

fina vänner!

fin bild! love it

biiiiiiil!

har varit och övningskört lite bil, gick inte så bra i början, men sen gick det bra ;) blir så aggresiv ibland, för ja suger.. men iaf, har pluggat lite vård och omsorgs frågor, men ja vill äta eller nå nu, SKÖNT med fredag imorgon!!
firar med en goss!

imorrrrrrrn äre freeedag!

pusss på det!

svar på kommentarer!

SVAR: JA! kom å träna aggibaggi, love youre hoppskott <3
SVAR: jag tycker att agnes är attraktiv, jättesnäll å söt och en fin snugg vän!! å min bästa broder <3
SVAR: naaw, tack sötis! du har också det :)
SVAR: hej johan! nej, det är ja it, gaylord.

SKOLKORT!

Hade handbollsträning igår, vi var inte så många, typ 7.. bete er tjejer, som inte var där! kom tillbax ;) iaf, så var det en trevligt träning, men vi slutade efter en timma för det var inte så kul när vi var så lite folk. Men dom som känner att dom vill träna handboll, så är det kl 6 på onsdagar, vi håller i egen träning.

SKOLKORT IDAG!

puss!

svar på kommentar!

stina tha king alias tjatmoster/azm ungen norman om don't dream youre life, live youre dream!:
Bete dig..

stina norman!! du kan bete dig! ;)

kanis!

idag gick vi till kanis med skolan, jaa, det var jobbigt, men hade ju lite candy med mig på vägen så det funka väl ändå. sen när vi kom fram grillade vi lite körv och mös på, vicky hade ju även med sig söt hundarna barbro och agda! här kommer en bild som ja snodde från fannys blogg, hoppas det är ok fanny ;) annars får du väl slå mig eller nå!

FRÅGESTUND!


"må bra dag"

har haft lite kondition och styrke test imorse, gick väl bra hoppas ja, sen idag ska vi och äta på forum och samtidigt se på en teater och efter det så ska vi vandra till kanis och äta typ ;)
finollibolli!! <3

don't dream youre life, live youre dream!

idag har vi haft en fin religions lektion, vi skulle klä ut oss till hinduer och sminka oss som en speciell hindu, shiva, eller ja, det säger ju it er nå men ah, fick fina blickar när jag skulle vänta på bussen, glömde typ bort att ja hade så tjusigt smink! men det var mysigt. har pluggat idaag, å nu känner ja att ja är lite lätt trött, så ja kommer säkert somna snart. taggar helgen eftersom ja ska till luleå också ska ja vara med hanna å olivia åde, kommer bli grymt! :)

orientering!

vi hade orientering på skolan idag, och lyssna noga, jag och hanna hittade dom kontrollerna vi skulle hitta ÄVEN fast en var i en stor vattenpöl så man var tvungen å hänga på träden å snubbla på stenar, woho! iallafall har haft 2 timmar barnträning idag, det tar på krafterna kan ja ju säga, men dom är fina.
nu ska ja typ.. äta!
PUSS

to cool for school

jahapp! skola imorgon då, idrott direkt på morgonen,gode skönt när man bara kan ta på sig nå mjukis på morgonen, men ska gå å sova nu! har varit med emil och johan å kört lite moppe å sånt ikweel! och det var dom som skrev det förra inlägget, men vi hörs! pusss

snopp <3

hej alla vänner.
nu har jag äntligen kommit ut ut garderoben och är öppet homosexuell.
ps. jag gillar svart.

finbesök!

får snart finbesök av johan och emil, vi ska typ.. ÄTA ja ,ialla fall tänkte snöra in ett svar på kommentar.
jullan: ni har it putta ner hon från slänten nå på senaste?
svar: nej tyvärr, har nog inte hunnit med den delen än <3

ny design!

hanna har fixat mig en ny design, mycket fin om jag får säga det själv.
igår for jag och hanna och åt på äp, en hawaii fick det bli, mycket gött! sen for vi hem till mig och då kom olivia även dit, vi gick ut och gick och köpte lite godis, sen gick vi tillbaka till mig och planera lite ;) olivia for efter ett tag, hehe!
så ja och hanna var hos mig å hade det trevligt! :)
fin alva gullepluttenutte!!!

lördag!

sitter och ser lycka till charlie, ett fint program på disney, love it! iallafall, vet inte exakt vad som händer idag, blir väl att vara med nå fina hoppas ja! får se sen, hade egentligen inte så mycket att säga men! ja vet inte om emil och johan skulle komma å hälsa på nån dag i helgen, får väl se!
singstar är våran grej!

RSS 2.0