älvsbyn

nu är det så att jag har bytt gymnasium till älvsbyn, det är för att jag känner att jag vill jobba inom linjen omvårdnads och känner att det är skönast att gå i älvsbyn, å ett plus i kanten är ju att man får en dator å halva körkortet. men jag hade verkligen en superbra klass i piteå, så ja kommer sakna den massor, var inte kul att behöva lämna den, även fasst det bara har gått en vecka.


tjo!

skola idag då, blev tidiga bussen som går där kring 7, åh jobbigt, men sen kom ja hem där kring 5, bussen var sen,busschafförn körde in i en busskur å ja, men hon var fin.

ska strax sova, blir 8 bussen imorn! SKÖNT

PUSS




hamstrar påväg till turkiet!


"jag saknar dig"

ikväll blir det att se bio, med flickorna som vi var igår!
tror filmen är bra, men kommer säkert börja grina.. ;) men kul att se bio med tjejerna iallafall!

kräftskiva hos olivia i granträsk!

kvällen igår blev sjukt bra alltså! vi gick ner till flotten där vi dukade upp kräftor,pajer,räkor å massa gott, vi åt å lärde oss hur man skalade kräftor å räkor, vi satt å pratade å skrattade, sen åt vi agnes supergoda after eight paj med vaniljsås! vi åkte även ut med flotten och åt massa godis å chips, å skratttade masssor! en kväll man verkligen kommer minnas, med mina söta flickor! måste verkligen göra om det här :) här kommer faktiskt lite bilder från min tele, kanske inte dom bästa men dom duger.

färgar håret!

sitter just nu med färg i håret, blir samma färg som jag har haft, men vill få bort utväxten å det.
iallafall så har jag köpt ett nytt linne idag, superfint! kanske visar nån bild sen, måste snart skölja ur håret!
hade!

länge sen, ahdå

nu är det ju så att jag har börjar gymnasiet i piteå, barn och fritid, vi har en superbra klass å lärarna verkar verkligen jättebra! det enda dåliga är att ja måste åka buss å kommer alltid hem så sent, typ halv 5.. menmen, i alla fall ikweel ville jag träffa min vän hanna! eftersom att vi knappt träffas på veckorna längre så, vi köpte godis hyrde en film å mös på!
filmen sög, men vi hade trevligt i allafall! häh, imorn blir det KRÄFTSKIVA HOS OLLSAAN! ;) åh, längtar, sjukt kul.
PUSSS!
åh, asså ja saknar klassen så sjukt mycket, så klassen, hör av er <3 häh

RSS 2.0