äntligen!

har suttit å pluggat massor idag, å nu känner jag att om ja pluggar nå mer, blir ja bara förvirrad, så stänger böckerna för idag. i alla fall, hade lucia idag på skolan, å josefin! asså, vilken kvinna ,vilken röst, vilken stämma! hon är så grymt bra på sjunga så det är inte sant! men hela luciatåget var fegert.

får se om vi ska få göra våran dans vi gjorde på idrotten förra veckan imorn också, å nu när vi ha finslipan den lite så jäklar :) men i alla fall, ska bege mig mott kojs på ett tag.


grönlund!

blev att jag sov hos grönnekid inatt, igår färgade jag lindas hår mörkbrunt, sen så sminkade vi oss jättefagert å tog några söt bilder :) såg, one tree hill å åt massa gott!



nilsy!

efter skolan igår, satte jag mig med kemiböckerna, sen drog ja te sundman, å vi såg damerna spela handboll på tv, dom vann! sen drog vi te näslund.

där såg vi idol, spela kort, åt chips, riktigt trevligt med mina fina vänner :)

idag blir det å vara med min söt vän grönlund :D vi ska vara hos henne, å det blir garanterat att vi far å köper nå gott som vi alltid gör, men det gillar ja :) sen får vi se vad vi hittar på ikweel.




kommentarer!

jag verkligen älskar att ni kommenterar! 

ANONYM
är det du som slår en vålt? ;p

svar: check, nog är det jag nog :)

grönlund

du är gay!

MVH LINDA

svar:

besviken..

agge:

nattiiiie <3

svar:

du är söt <3

 


min helg!

fredag: hade jag träning kring 5, sen for jag hem å duschade,  å sen ville nisse att ja skulle ta med nån å komma ner te han så då gjorde jag och hanna det sådär kring halv 10, sen var vi där te typ 1, halv 2 tror ja, vi såg tv, satt vi datorn, å skratta, nanting! för att hanna var vilsen å börja prata om nisses hårsäckar.. HAHA

lördag: skulle ja upp tidigt för att spela match mot kalix, förlorade med 2 bollar, surt så inni helvite! kom fri, å sköt i stolpen, klyftigt, det hade blivit lika annars. sen for ja å handla lite saker som jag å hanna skulle ha te kvällen då vi gjorde plankstek! den blev så grymt helvites god, åt typ upp allt, sen kom juliag, nisse,linda,agge,johan å gustav å vi såg en film som heter "död snö" skulle vara en skräckis, men ja tog den även som en komedi, den var ju inte det bästa man har sett.. sen sjöng vi även singstar, gick å skrämde varann typ, sen brottning, å sen sov jag hos sundman med hon å julia!


söndag: har varit å sett handboll å stått i kiosken nästan hela dagen idag, älvsbyn vann alla matcher!
ikväll blir det å ta't lugnt!



alltid lika svårt med rubriker..

i alla fall, fick tebax 2 prov idag, spanska och so, det gick bra! men jag är inte nöjd med spanskan, fick 65 å mvg var 68.. jämt sön! ååååh.

idag kom jag hem kring 4, med bussen som är så seg, åt nå mat, sen träning, har fortfarande ont i bena sen förra träningen, men den här var mkt lugnare, som tur var. träning imorn igen, å sen match mot kalix på lördag.

natti!


hockey ikväll

ska snart försöka börja att göra matte och engelska, hur mycket det blir vet ingen..
men ikväll blir det å fara å se hockey, älvsbyn mot boden, se till å vinna hejn! men det kanske blir att fara te stan med hanna en annan dag den här veckan, men får se hur det blir med det, slutar 2 imorn så! härlig vecka måste ja säga :)

m.v.h Emma S


hannasundman!

söthanna har varit sjuk sen imåndags, så vi har aldrig kunnat vara te stan nå iveckan, menmen, får väl bli next week då eller nå :) men har åssit å göra på dagarna nu, har nästan inge plugg å vi slutar tidigt hela tiden, man orkar itt göra nå, men ikväll blir det hockey! hoppas innerligt att det blir slaggis :)


fina!


RSS 2.0