klatchigt!

fin rubrik, jamen yes, i alla fall var ju med irre igår å vi for ut å gick, tänkte våldgästa nisse, men nä it var han hemma it, nä å då fortsatte vi vandra å gick as långt, vi pratade massa åsså träffade vi på massa konstiga gubbar å även nå andra grabbar ja helst it vill nämna vid namn, för ja är rädd för dom....


fin bild på mig å agnes <3


ihrström!

sitter å väntar på ihrström såhär på kvällskvisten, vi ska dra ut å gå å kanske dra en tripp å våldgästa nån, alltid lika kul ;) hähä, skojsigt!

ha en fin kväll/natt ;)


stuugan!

vaknade lite lätt sent nu känner ja, kring ett snåret steg ja upp, men nu ska ja ta mig i kragen å fara te stugan eftersom det är så bra väder ute, å försöka bättra på brännan lite. ni får en tjusig bild sen igår.
pusss!


lindagrönne!

har varit hos linda en dag som denna, har varit riktigt trevligt, vi har tagit massor med fina kort, spelat handboll, som förövrigt gick åt skogs, känns att man inte har rört en handboll på ett tag kan ja ju ta å meddela, iallafall vi for även å köpte karra, åsså har vi spelat in en ny film, myche fin! kom hem för ett tag sen, och ska väl snart sova eller nå, vet inte vad morgondagen har att erbjuda, det återstår att se!
pussnatti!


gillar som it rubriker.

vaknade där kring 2, lite lätt sent känner jag, måste ta mig i kragen, men det var gode ljuvligt å sova ut!
i alla fall, har käkat lite å nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra, hade gärna velat vara med min vän linda ikväll men hon ska träna i piteå, så det sög ju!


gammal galejbild!


plankstek jamenyes!

har sovit hos sundman inatt, vi har sett hot chick och scream 4, men jag somnade precis när den skulle börja å det gjorde även min vän, så vi gick å la oss. idag har vi varit ute å solat, även tagit en lång prommis, hurtigt!
nu sitter vi å galejar med musik åsså ska vi föra över nå gamla bilder å kolla hur fagra dom är.
vi har även ätit plankstek <3


RSS 2.0